Umírají symboly a postupně odchází i stará Evropa, říká Turek

politika

Nejkrásnější hrdina i padouch. Krásný i cynický Alain Delon odešel, jeho smrtí se uzavírá velká éra. To je jen jeden z mnohých novinových titulků, které se objevily po zprávě o úmrtí slavného herce. Filip Turek popsal konec legendy a jedné éry ve svém komentáři.

Umírají symboly a postupně odchází i stará Evropa, říká Turek
Filip Turek
19. srpna 2024 - 07:22

„Alain Delon neměl komplikovaný vztah k životu, jak nyní prezentují média - když říkal již v roce 2018 "Život už mi moc nepřináší. Už jsem všechno poznal a viděl. Především ale nenávidím tuto dobu, je mi z ní na zvracení," a "Tento svět opustím bez lítosti". Viděl kam Evropu a jeho milovanou Francii vede progresivistický proud neomarxistických pseudoliberálů tlačících multikulturní společnost. Naopak měl velmi jasno o tom, kam naše životy směřují.

Umírají symboly 21. století, postupně odchází i stará Evropa jak jsme jí znali, nebo jsme si jí aspoň částečně přáli. Nynější směřování je zhoubné a škodí nám všichni ti, kteří to nedovedou včas identifikovat. V určitých směrech je samozřejmě dávno pozdě, ale to není důvodem se přestat bránit ve jménu našeho vlastního přežití a budoucnosti.



Média zapomínají sdělovat, že Alain Delon byl velmi silným podporovatelem Rassemblement National, tedy nejsilnější strany naší frakce Patriots for Europe vedené Jordanem Bardellou a byl blízkým přítelem Jean-Marie Le Pena, zakladatelem RN z roce 1972, která je samozřejmě označována jako populistická a krajně pravicová. Alain Delon za podporu RN a jeho racionální vyjádření o zhoubách dnešního světa byl terčem útoků "lepších lidí" z kulturní fronty a kolem 20 000 převážně amerických "umělců" a "liberálů" podepsalo udavačskou petici proti jeho ocenění Zlatou palmou v Cannes roku 2019. Dle dnešních "liberálů" byl Jean Paul Belmondo, Alain Delon a další osobnosti se zdravým uvažováním a přístupem k životu "populistou" či "náckem", jen se jim to vzhledem k jejich nesmrtelné popularitě nyní nehodí připomínat. 

Přátelil se i s mým přítelem Romanem Artiolim, zakladatelem Bugatti Automobilli, pro něhož Alain předváděl model EB110 v Paříži začátkem devadesátých let. Romano má dokonce malý příspěvek v mé knize a těší se stále pevnému zdraví! 

Važme si nesmrtelné moudrosti a odkazu takových osobností a najděme v sobě sílu postavit se sociální destrukci Evropy a našich národních států. Zamysleme se proč se tak úspěšný člověk jako Alain Delon dobrovolně vystavil veřejnému nálepkování levicových parazitů a to i na sklonku života, kdy mohl žít sobecky a v klidu a nechat si názory pro sebe jako většina.

Psali jsme:

Najděme v sobě sílu se nenechat zastrašovat médii a zelenými bolševiky, kteří totálně ovládli mainstreamovou společnost pomocí dlouhého pochodu institucemi. Najděme sílu pro vlastní pochod... R.I.P.," zakončil svůj komentář věnovaný legendárnímu herci Alanu Delonovi europoslanec Motoristů Filip Turek.

(dan, prvnipravy.cz, repro: xtv)


Anketa

Na ČT1 v neděli v pravé poledne byste nejradějí sledovali pořad: