To vy jste nenávist! Marková zúčtovala s vládními politiky

politika

Jana Marková se ve svém komentáři ostře pustila do vládních politiků, kteří podle ní vyvolávají ve společnosti strach. Podle Markové se také lidé bojí mluvit, a tak raději snášejí vaši vládu zmaru.

To vy jste nenávist! Marková zúčtovala s vládními politiky
Jana Marková
15. července 2024 - 06:30

„Tak tu máme další z výsledků nenávistné kampaně pravdoláskových liberálů. Tolerované útoky na predstavitele AfD, nálepkování, šíření nenávisti při vzniku nové evropské frakce Viktora Orbána, v podstatě beztrestnost, když nenávidíte ty správné. A kdo jsou ti správní? Všichni, kteří jdou proti současnému establishmentu. 

Jde to dokonce tak daleko, že proruský je každý, kdo není dostatečně prorežimní. Dokonce i Miroslav Kalousek se musel zastat Jochových z Aliance pro rodinu, kteří byli takto označeni. Klobouk dolů za ty zbytky racionálního myšlení. Protože koho my (strana a vláda a všichni její poskoci), označují za proruského, zaslouží trest. A toto jsou výsledky.



Toto jsou výsledky vaší práce milí liberálové. Vy a jen vy máte na rukou krev premiéra Fica a nyní i prezidenta Trumpa. Je mi jedno jak to hodláte obhajovat, protože vy víte přesně, co děláte. Koneckonců historické zkušenosti máte. Vyvoláváte ve společnosti strach, lidé se bojí mluvit, a tak raději snášejí vaši vládu zmaru. Jsme opět ekonomicky nejhorší v Evropě, ale zkuste ceknout, pruruští švábi!

Psali jsme:

Pokud je násilí, urážky a vyhrožování tolerováno, končí to vždycky stejně. A do svědomí si stáhněte vy všichni politici, kteří aktuálně fandíte provokatérovi v podmínce Mikejepan jen proto, že místo policie "vysírá" u petičního stánku proti vládě. Třeba Tomáš Zdechovský je z něho nadšen. To je vaše úroveň. To je skutečně vaše práce. To vy jste nenávist," zakončila komentář na svém facebooku Jana Marková.

(nov, prvnizpravy.cz, foto: arch.)


Anketa

Jakou vládní funkci podle vás zastává plk. Otakar Foltýn?