Tajné nezákonné dohody a cenzura. Turková si nebrala servítky

politika

Sociální síť X (dříve Twitter) obdržela od Evropské komise podle jejího vlastníka Elona Muska nezákonnou tajnou nabídku, která společnost nabádala k tomu, aby potají zavedla cenzuru výměnou za ujištění, že nebude pokutována.

Tajné nezákonné dohody a cenzura. Turková si nebrala servítky
Ivana Turková (PRO)
17. července 2024 - 07:55

„Ostatní platformy tuto dohodu přijaly. X ji nepřijala,“ informoval Musk o údajné tajné nabídce poté, co Komise ohlásila, že X kvůli možnému porušení aktu o digitálních službách (DSA) hrozí pokuta až do výše 6 % celkového celosvětového ročního obratu. „Těšíme se na veřejnou bitvu u soudu, aby se lidé v Evropě dozvěděli pravdu,“ komentoval Musk tažení Komise proti jeho síti. Musk také oznámil, že velkou finančí částkou podpoří ve volebním klání republikánského kandidáta na prezidenta USA Donalda Trumpa.

"Tajné dohody", které nyní vyplovají na povrch a dokazují, jak vlády zcela úmyslně potlačovaly lidská práva na svobodu projevu a nutily velké korporace k cenzuře, okomentovala na sociální síti facebook ekonomická expertka strany PRO Ivana Turková. 

„Provládní nadšenci a libtardi žijí ve svém vlastním klamu, že cenzura neexistuje. Ano, je nikdo necenzuruje, oni totiž mají ten jediný správný, tolerovaný a přípustný názor! Co nám to jen z minulosti připomíná, kdy strana a vláda...



Svoboda slova je základem demokratické společnosti. Bohužel zažíváme dvojí kilometr, horší než před rokem 89 za bolševika. Jedni mohou mluvit víc než je zdrávo a páchat tím prokazatelně trestnou činnost. Druzí jsou za verbální slovní projevy ve vězení!

Veřejnoprávní TV jede jednostrannou vládní propagandu. Alternativní média, která se snaží o objektivní podávání informací, tak těm vzruší jejich weby!

A lžibaron Rakušan má tu drzost tvrdit, že oni nic. Přitom cz.nic potvrdil, že jednal na příkaz vlády! Evropská komise tajně cenzuruje všechny sítě!

Elon Musk to odmítl, tak ho čekají dost drsné sankce! Nezbývá než smeknout, Musk zůstal nepodvolen stejně jako Trump. Elon Musk chtěl zůstat stranou mimo politiku, ale nyní se rozhodl značnou finanční částkou podpořit Donalda Trumpa. Smekám podruhé.

Psali jsme:

To bude u Demokratů mrzeníčko, protože Musk byl na jejich straně až do covidu, kdy se rozjela cenzura na plné obrátky. Tandem Trump a Musk bude mít sílu, co myslíte?" zakončila Turková svůj komentář na facebooku ohledně cenzorských praktik současných světových elit. 

(nov, prvnizpravy.cz, repro: cnn prima)


Anketa

Jakou vládní funkci podle vás zastává plk. Otakar Foltýn?