Štefec: Vzpomeň si Macrone na slova Merkelové: „To zvládneme!“

politika

Přemýšlím nad tím, jaké asi pocity zmítaly ustaraným Macronem na pozadí aktuální fáze počínající občanské války v jeho zemi, když mu zavolal Vladimír Zelenskij a oznámil mu objevnou věc, že, podle jeho názoru, „Rusko plánuje nebezpečné provokace v Záporožské jaderné elektrárně!“

Štefec: Vzpomeň si Macrone na slova Merkelové: „To zvládneme!“
Jaroslav Štefec
6. července 2023 - 03:20

Chápu, že ukrajinský prezident hledá všechny možné cesty, aby „zviditelnil“ svou verzi toho, co se podle dostupných informací má dnešní noci stát v ZJE. Dovedu si také živě představit, kam by asi nejraději pana Zelenského i s jeho starostmi poslal poté, co mu „obohacovači“ v Marseille zapálili největší francouzskou knihovnu Atlas, které ovšem nejdříve vymlátili okna, aby měl oheň lepší tah, píše Jaroslav Štefec na facebooku.

Macron chce údajně hledat „hlubší důvody“ toho, co se dnes odehrává nejen na půdě druhdy sladké Francie. Co vedlo síly muslimských radikálů k vyrabování stovek obchodů a spálení více než 6000 aut? Proč se Francie propadá do chaosu?

Odpověď na tuto otázku je jednoduchá a není potřeba hledat žádné „hlubší příčiny“. U jejích kořenů stála naivita a hloupý přístup západních politiků k imigraci z muslimských zemí, asi nepřesněji vyjádřené velkohubým prohlášením bývalé německé kancléřky Angely Merkelové „To zvládneme!“

Nezvládli. A navíc dělají vše pro to, aby se (za vydatné podpory party, která si momentálně hraje na vládu ČR) podobné ohnivé zábavy se střelbou a rabováním co nejdříve rozšířily i k nám. Pane Fialo, pane Rakušane, děkujeme!



A pár komentářů:
  • To nebyla naivita, ale realizace dlouhodobých plánů na islamizaci Evropy a následný islámský chalífát. Zatím jedou podle plánů.
  • Francouzky chtěli levné služebnictvo a Francouzi levnou pracovní sílu, která by dělala práce pod jejich úroveň
  • Hodnocení událostí ve Francii.
  Víte, proč jsou problémy ve Francii??? Protože Macron prezentoval názor o vstupu do BRICS. Protesty      organizuje někdo, kdo nesouhlasí se vstupem ani jednání o vstupu do BRICS.
  A víte, kdo válčí v ulicích Francie? Většinou nezletilí muslimové, které sem do Francie dotáhla nacistická EU. Ta nacistická EU, které chce do České republiky dovážet další a další uprchlíky. Z událostí ve Francii se musíme poučit aby se podobné události nestaly u nás.
  • Otázkou je, proč zrovna teď a v takové intenzitě. Že je Francie jeden obří sud prachu, je jasné každému, kdo nestrká hlavu do písku. Ale Macron se snažil 20.6. zúčastnit se summitu BRICS a já si říkám, že je to velice podivná souhra okolností. Podobně jako když onehdá Merkelová začala řadit zpátečku ohledně migrace, tak najednou přišla kauza Diesel Gate. A přestože emise aut absolutně vůbec nesouvisí s imigrací, Merkelová velice rychle otočila názor zpět na "Wir schaffen das"...
  • Názorná ukázka, co připravuje Rakušan a spol. pro Českou republiku. Je jasné, že "Odcházení Manuela" bude hodně horké, zatím co přicházení Marie zase hodně žhavé, neboť toto již bez střetu nepůjde uhasit. Včera bylo video, jak měli v rukou i automatické zbraně, z vyrabovaného skladu.
  • Idioti jsou napříč celou Evropou... Makrela, Layenová a spol. Náš fialovej idiot byl vycvičen v Aspen institutu ke stejným debilním myšlenkovým postupům, bohužel...
  • Rusko má v rukách Záporožskú elektráreň, prečo by útočilo samo na seba. Ďalší dôkaz toho, že pán Plačko patrí na psychiatriu. Plačko je moja prezývka pre istú hlavu štátu...
  • Takéto útoky na Záporožskú elektráreň robila Ukrajina i v minulý rok. Našťastie to neraflo. Budem sa modliť, aby k žiadnemu útoku na Záporožskú elektráreň nedošlo. Hlavne, aby to neraflo. Málo by to 6x väčšiu intenzitu než výbuch Černobylu v 80-tých rokoch.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Souhlasili byste s demisí vlády a vyhlášením předčasných voleb?

Ano 80%
transparent.gif transparent.gif
Ne 11%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 9%
transparent.gif transparent.gif