Štefec: Když vše podle Ukrajiny, tak proč nerezignují také naši ministři?

politika

Vrtá mi hlavou, jestli se vláda premiéra Fialy, řídící se v téměř všech oblastech své činnosti potřebami a kroky válčící Ukrajiny, bude rovněž řídit příkladem současné ukrajinské vlády, píše na facebooku Jaroslav Štefec.

Štefec: Když vše podle Ukrajiny, tak proč nerezignují také naši ministři?
Jaroslav Štefec
6. září 2024 - 04:20

Členové ukrajinské vlády, možná pod dojmem nekvalitního výkonu svých funkcí, totiž začali hromadně podávat demise.

Ačkoliv svůj názor nikomu nevnucuji, domnívám se, že by pozitivní přístup k tomuto trendu ze strany premiéra, případně pána pražského Hradu, rozhodně prospěl i naprosté většině českých vládních resortů a ulehčil by život nám, občanům ČR. 

Osobně doporučuji začít na zahraničí a obraně. Poslední pak může ve Strakovce zhasnout.


A pár komentářů:
  • Ještě chybí Zelenskyj a vyvstává otázka, koho chtějí podporovat, komu dodávat techniku, zbraně, střelivo a komu dávat svolení k používání zbraní na ruské území.
  • Lipavský (31.8. 2024, 14:13): Ukrajina smí použít české zbraně bez omezení
  • zaslechl jsem že nějaký pan Michal Koudelka je tu hlavním mostem mezi Londýnem a Washingtonem nikoliv premier či prezident..ti jen plní rozkazy co dostal Koudelka z Britanie a USA..a dále tu je spousta neziskovek ze zahraničí,které tahají taky za nitky..Fiala aspol to jsou přeci jen kašpárci na špinavou práci oligarchie a elit..stejný systém je i v USA v Německu a celkově na západě,ale i východě..to samé Trump nebo Harrisová..je uplně kdo z nich tam bude..válečná mašinerie a globální program pojede dál..nic se nezmění
  • To by bylo fajn,ale u pětikolky to nehrozí
  • Bylo by to fajn, ale to u nás nehrozí. Budou se držet zuby nehty.
  • Nějak se mi nechce věřit, že dobře živené krysy opouští loď. Spíš to zavání prasárnou aby pak mohly tvrdit, že u toho nebyly.
  • Kuleba podělal vztahy s Poláky ohledně Volyně. To je takové trdlo, jak ten náš bakalář.

(rp,prvnizpravy.cz, fb, foto:arch.)


Anketa

Na ČT1 v neděli v pravé poledne byste nejradějí sledovali pořad: