SPD odmítá propagaci LGBT ideologie na školách a školkách

politika

Poslankyně Marie Pošarová (SPD) navrhla v rámci schůze Poslanecké sněmovny na její program zařazení nového bodu pod názvem: „Odmítáme propagaci LGBT na školách a ve školkách.“ Je to téma, které již delší dobu rezonuje napříč celou společností.

SPD odmítá propagaci LGBT ideologie na školách a školkách
Ing. Marie Pošarová (SPD)
12. září 2024 - 07:03

„V současné době se z odborných otázek zdravotnického charakteru ohledně menšinových sexuálních preferencí, alternativních partnerských vztahů a různého vnímání pohlavní identity stalo aktivisticky prosazované téma prezentující dokonce možnost svobodné volby a změny svého pohlaví jako ukazatel míry politických práv v zemi.

Jakkoli jsou tyto diskuse částečně legitimní v dospělé populaci - a zejména na odborné zdravotní úrovni v některých individuálních případech - jejich plošná prezentace nezralým a nezletilým dětem a dospívajícím neprospívá, ale naopak jim zásadně škodí. 

Vlamuje se do jejich intimity, narušuje jejich přirozený vývoj, přispívá k jejich genderovému zmatku a genderové dysforii.



V případě genderové dysforie dospívající snadno najde propagátory, kteří je ujišťují o tom, že příčinou jeho duševního strádání je doposud neodhalený fakt, že se narodili do špatného těla a poskytne hned i návod, jak dosáhnout změny biologického pohlaví.

Ta je ve skutečnosti nemožná. Vždy jde jen o více či méně zdařilou nápodobu vyžadující kastraci s celoživotní závislostí na hormonální léčbě.

Psali jsme:

Musíme proto co nejdříve připravit právní úpravu, která naše děti ochrání děti před působením a jednáním, jehož cílem by bylo nabádání dětí k menšinovým sexuálním vztahům a k vytváření pochybností ohledně vlastní sexuální identifikace, a ochránit je tak před jejich zneužíváním pro kulturní a společenské boje," uvedla během schůze Sněmovny poslankyně SPD Marie Pošarová. 

(jk, prvnizpravy.cz, repro: čt24)


Anketa

Na ČT1 v neděli v pravé poledne byste nejradějí sledovali pořad: