Reakce na arogantní slova Pekarové. Okamura vrací úder

politika

Hnutí SPD spustilo před krajskými a senátními volbami kampaň, ve které kritizuje jak českou vládu, tak Evropskou unii. A podle odborníků si v ní nebere servítky. Hnutí tvrdí, že kampaň ukazuje, co se v Česku děje.

Reakce na arogantní slova Pekarové. Okamura vrací úder
Tomio Okamura, předseda SPD
14. srpna 2024 - 06:05

Vládní politici provedení kampaně kritizují už v samotném zárodku. Podle oslovených specialistů na politický marketing je však kampaň srozumitelná a jednoduchá ve svém provedení, a má šanci lidi oslovit. Z kritiky si šéf SPD Tomio Okamura nic nedělá a vysvětluje proč. 

„Toto je reakce na arogantní slova Pekarové, že když lidé nemají na drahé energie, ať si vezmou dva svetry. Díky asociální vládě se více než 100.000 obyvatel naší země dostalo do situace, že opravdu nemají na topení. Dětem je zima a rodiče musí mít tři práce, aby zaplatili složenky a měli na jídlo. Přitom naše elektrárny vyrábějí elektřinu velmi levně a je jí dost. Je však uměle nadražena vládou a zisky putují do kapes oligarchů, které nazýváme "sorošovci". Je to aféra, která nemá v dějinách naší země obdoby. SPD vše samozřejmě zruší, zlevní energie a uvede do normálního stavu," napsal na sociální síti facebook Okamura, který s textem zároveň sdílel jeden z vizuálů pro nadcházející krajské a senátní volby.

(z facebooku Tomia Okamury)

Okamura se také vyjádřil obecně k chystané kampani, která podle něj poukazuje na brutální dopady vládnutí Fialovy vlády. V textu také přikládáme pro ilustraci další vizuály z dílny SPD.

„Kampaň SPD poukazuje na brutální dopady vládnutí Fialovy vlády, Green Dealu i Rakušanova Migračního paktu. Hnutí SPD ve své další fázi kampaně voleb do krajských zastupitelstev a Senátu představilo alegorie současného dění v naší zemi a reaguje tím na nezodpovědná rozhodnutí asociální vlády Petra Fialy (ODS).

 

Alegorie jsou reakcemi nejen na Green Deal EU, který brutálním způsobem zvýší daně a poplatky. Platit bude muset každý a zbohatne pouze úzká skupina lidí. Migrační pakt EU, který podporuje Fialova vládní pětikoalice, umožní, aby každý rok do České republiky proudilo až 30 tisíc migrantů, které západní Evropa nechce.



Každý zodpovědný člověk si dovede představit ty devastující následky pro naši zemi. Podle statistik se každý den na západ od našich hranic uskuteční brutální útok nožem, který spáchají tito nelegální migranti. V Anglii je aktuální kauza pobodání 11 dětí před školou, z nichž 3 zemřely. Zapíchnutí policisty a pobodání aktivistů AfD v Německu viděli před časem všichni.



My toto tady u nás nechceme, ale Fiala, Rakušan a spol. ano. 

Psali jsme:

Naše kampaň je v tomto ohledu ještě velmi mírná proti tomu, co se na naši zemi chystá. Přijďte proto k volbám a dejte hlas koalici SPD, Trikolora a PRO, která je proti asociální vládě Petra Fialy," napsal ohledně plánované kampaně a jejího provedení předseda SPD Tomio Okamura.

(jk, prvnizpravy.cz, repro: cnn prima)


Anketa

Na ČT1 v neděli v pravé poledne byste nejradějí sledovali pořad: