Přirovnávání k padesátým letům není přehnané, říká Marková

politika

Jana Marková popsala ve svém komentáři význam a podstatu toho, co na nás valí naše pětikoaliční vláda s buldozerem a propagandistou Foltýnem na hrotu štítu. Čeká nás podle jejích slov velmi smutné období.

Přirovnávání k padesátým letům není přehnané, říká Marková
Jana Marková
29. srpna 2024 - 07:22

„Víte, jak si evidentně představují ty příkopy? Víte, jak se lidé označovali hvězdami a jak se na základě toho posílali do lágrů? Víte, jak říkají, že přirovnávání k padesátým letům je přehnané? Já si myslím, že není. Neštítí se ničeho.

Demokraticky zvolená senátorka. A fakt ne 4,5% voličů sviní. Mrtvý Bašta. Humus největší, svaté není nic. Prezident Václav Klaus, předsedové stran, které zdaleka na rozdíl od jejich koaličních smečkařů nejsou marginální. 

Jak řekl náčelník generálního štábu Řehka. Strategická komunikace je jen nové přijatelné slovo pro propagandu. Metody ovlivňování myslí lidí mohou být více či méně etické. Včetně lživých informací, překrucování skutečnosti a kompromitace osob. Psychologické operace AČR mají za cíl ovlivnit vnímání schválených skupin za účelem dosažení politických a vojenských cílů. 

Obrázek zveřejnil Petr Ludwig. Velký obdivovatel těchto metod. Ten správný. Lajkoval Otakar Foltýn námi placený cenzor, manipulátor a lhář. Voják. Proč asi.

(z profilu Petra Ludwiga na síti X)

Protože lež, manipulace a nálepkování je jeho práce. Alespoň podle toho, kdo by nás do případné velké války, o které mluví čím dál častěji, měl vést. Podle náčelníka Řehky.

Psali jsme:

Ještě pochybujete kam kráčíme? Ještě pochybujete, že si tu historii zopakujeme? Mění se jen figurky. Jinak se nemění nic. Máme před sebou smutné období," konstatuje ve svém komentáři na facebooku Marková. 

(dan, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Získal podle vás Jozef Síkela v nové Evropské komisi pro Česko silné portfolio?

Ano 10%
transparent.gif transparent.gif
Ne 78%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 12%
transparent.gif transparent.gif