Petr Žantovský: Duhové trachtace na Slovensku končí

politika

<< ZA ŘEKOU MORAVOU >> Nečekanou blamáží skončil sobotní bratislavský „gay-pride“, zde zvaný Dúhový Pride, v němž jde o totéž, co v našem domácím Prague Pride.

Petr Žantovský: Duhové trachtace na Slovensku končí
Petr Žantovský
22. července 2024 - 06:20

Tedy pochod homosexuálů a příslušníků dalších asi 130 neheterosexuálních genderových identit s halasným vykřikováním jejich domnělých práv, jež jsou prý pošlapávána.


Účastníci Dúhového Pride si vytvořili základnu na Námestí slobody. Docela trefně akci zhodnotila Dagmar Kramplová, místopředsedkyně SNS a poslankyně za tuto stranu na svém Facebooku

„Na této fotce (šlo o fotku téměř prázdného náměstí, na němž se hlouček duhových aktivistů fotí s jedním poslancem ze strany SaS, pozn. pž.) vidíte, jak to vypadá, když liberálním propagandistům zavřete kohoutek a nedovolíte financovat LGBT propagandu z prostředků občanů SR, k čemuž došlo ihned po nedávné změně vlády. Fotka prázdného náměstí mluví za vše. Panu poslanci Gröhlingovi (SaS), jednomu z exponentů liberalismu, by bylo dobré vzkázat, ať za končící liberální propagandou už jen zavře dveře“



Onoho Dúhového Pride se totiž nezúčastnilo ani tolik lidí, kolik chodí na opoziční mítinky organizované Progresivným Slovenskom. Na Námestí slobody bylo zhruba porovnatelné množstvo lidí, jako tehdy, kdy tam liberálně progresivní vláda Ľudovíta Ódora dovolila stanovat migrantům (což také skončilo s nástupem dnešní vlády). 

Kramplová upozorňuje na to, že „je evidentní, že vliv ze zahraničí vnucovaného liberalismu ve Slovenské republice slábne. Je evidentní, že normální většina občanů Slovenska liberální extrémismus odmítá a nemá žádný zájem nechat se otravovat touto zvrácenou liberální propagandou.”

Na to se chce jen dodat jediné: Kdypak dojde na podobnou porci rozumu i u nás? Festival Prague Pride, který se bude konat 5. - 11. srpna, se totiž pyšní neuvěřitelnou porcí oficiální politické podpory. Citujme z jeho webovky:
Prague Pride 2024 probíhá pod záštitou:
  • Ing. Markéta Pekarová Adamová – předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky
  • Mgr. Bc. Vít Rakušan – 1. místopředseda vlády a ministr vnitra
  • PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. – místopředseda vlády pro digitalizaci a ministr pro místní rozvoj
  • Bc. Jan Lipavský – ministr zahraničních věcí
  • Mgr. Klára Šimáčková Laurenčíková – zmocněnkyně vlády pro lidská práva
  • doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc – primátor hl. města Prahy
  • Mgr. Terezie Radoměřská – starostka městské části Praha 1
  • MgA. Hana Třeštíková – místostarostka městské části Praha 7

(rp,prvnizpravy.cz,foto:fb, arch.)


Anketa

Jakou vládní funkci podle vás zastává plk. Otakar Foltýn?