Petr Markvart: Neumíš-li to vyjádřit slovy, vyjádři to pohybem!

politika

Kamala zatím přesvědčuje všechny, že pohyb, zejména hip-hopový, ovládá dobře. Co se však týče obsahu, nebo spíše bezobsažnosti jejích verbálních projevů, moc se od Joe Bidena neodlišuje, píše na facebooku Petr Markvart.

Petr Markvart: Neumíš-li to vyjádřit slovy, vyjádři to pohybem!
Petr Markvart
25. července 2024 - 02:20

Asi zlatým hřebem blábolení „Fallen down from coconut tree" (volně přeloženo jako „spadlé z višně") Kamaly Harris byl její komentář v talk show Today, kde odpovídala na otázku, jak přesně její administrativa změní přístup k boji s COVIDem 19: 

It is time for us to do what we have been doing. And that time is every day. Every day it is time for us to agree that there are things and tools that are available to us to slow this thing down." (tedy volně přeloženo: „Nastal čas, abychom začali dělat to, co jsme dělali dosud. A ten čas nastává každý den. Každý den nastává čas, abychom potvrdili, že jsou tu věci a prostředky, které máme, abychom tu věc zpomalili"). Celý nadporučík Mazurek.

Pro zájemce čas: 2:00.



Vzpomínám, jak mi jednou můj společník po podobném blábolení našeho zástupce kdesi v Africe řekl: "na mě Vám při tom jeho projevu padla taková TÍSEŇ".

A Kamala se zatím, za nadšeného hýkání presstitutek, nevládek, Sorosů a libtardů odleva doprava a s dopomocí všemocných korespondenčních hlasů, protančí až do Bílého domu. Jiné kvalifikace jí k tomu totiž netřeba. Naopak, mohla by být nechtěnou přítěží.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Jakou vládní funkci podle vás zastává plk. Otakar Foltýn?