Opravdu jako za komunistů! Hamplová hodnotí dvojí metr vlády

politika

„Co by udělaly milionové okamžiky, dříve chvilky, kdyby byl prezidentem Andrej Babiš, a chtěl apanáž pro svou manželku? Byla by Letná? Dvojí metr začíná být nebezpečný. Trapný už je," komentuje dění okolo prezidentského páru senátorka Hamplová.  

Opravdu jako za komunistů! Hamplová hodnotí dvojí metr vlády
Jana Zwyrtek Hamplová, senátorka
13. října 2024 - 06:30

„Není co dodat. Petr Kolář to opravdu řekl natvrdo,"  pokračuje senátorka s odkazem na slova politického komentátora MF Dnes Petra Koláře, která zazněla na CNN Prima News. 

„A neodpustím si to, protože já tehdy v tom finálním duelu Pavel-Babiš podpořila otevřeně Andreje Babiše a moc dobře jsem věděla proč. A v těch důvodech jsem se rozhodně nepletla. A dnes? Umíte si představit média, kdyby dnes byl prezidentem on, a žádal apanáž pro svou manželku? To by snad ty milionové okamžiky, dříve chvilky, svolaly opět Letnou. 

Ostatně ten dvojí mediální metr je už dlouhodobě nejen těžce un fair a neudržitelný, opravdu jako za komunistů, ale nejen to - už je to i trapné, ubohé a zoufalé, zkrátka nelze si toho nevšimnout. Média se snaží udržet poslední špetky vážnosti nejvíce neschopné, směšné a hloupé, a přitom neuvěřitelně nebezpečné a sebestředné vládnoucí kliky novodobé historie. Lžou a manipulují na svých stránkách v jejich prospěch, a hrubě urážejí jejich kritiky, o cenzuře nemluvě. Viz aktuální novodobé seznamy “škodlivých”. Taky jako za minulého režimu.


 
Zhluboka se nadechuji k tomu vyslovit větu - dejte se vy trvale dehonestovaní dohromady, teď vám to těmi seznamy usnadnili, a postavíme ta novodobá “Rudá práva”  tvrdě před soud. Ať obhájí své lži, nebo se omluví a platí. Jednou je třeba říct dost těm nastupujícím totalitním manýrům. Ale ne po jednom. Všichni. Myslím si, že právníci by byli. Jednoho vidím každé ráno v zrcadle. Už mne to novodobé kádrování pod pláštíkem zdánlivé demokracie zkrátka nebaví. Ba co víc - těžce mi vadí.

Psali jsme:

Jednou je třeba zkrátka těm, kteří si myslí, že mohou vše, říct the end. Prokažte, co tvrdíte, nebo skládejte účty.  

A paní prezidentová? To řekl perfektně právě Petr Kolář. Děkujme Bohu, že zatím může," zakončila svůj komentář senátorka Jana Zwyrtek Hamplová. 

(nov, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Měla by podle vás pobírat Eva Pavlová měsíčně takřka 100 tis. Kč jen za to, že je "manželka" prezidenta?