Nová covid-mánie? Rajchl varuje před "domovními prodejci" strachu

politika

Žádná infekce nevyvolává tak rozporuplné vášně jako covid. A zatímco někteří odborníci nyní opět varují a doporučují očkování i respirátory, jinde probíhá intenzivní vyšetřování lží a podvodů týkajících se covid managementu.

Nová covid-mánie? Rajchl varuje před "domovními prodejci" strachu
Jindřich Rajchl (PRO)
5. října 2024 - 06:30

V České republice se infekce podle lékařů v září znatelně rozšířila. Svědčí o tom i nárůst hospitalizovaných lidí. Odborníci také očekávají, že říjen bude ještě horší. Počty nakažených podle nich dál skokově porostou mimo jiné proto, že se i u nás stále silněji prosazují nové varianty koronaviru, proti kterým nejsme dostatečně imunní.

„Koronavirus nezmizel, je tady stále. A teď znovu vidíme jeho explozivní šíření. Pokud se nakazí okolo dvou tisíc lidí za den, rozhodně to není běžný výskyt, ale další vlna epidemie covidu. A podle toho bychom se měli chovat,“ prohlásil např. epidemiolog a někdejší ministr zdravotnictví z kovidové éry Roman Prymula.

A zatímco se u nás začíná vybízet k opětovnému očkování, na Slovensku již delší dobu probíhá intenzivní vyšetřování "covidových lží, manipulací a podvodů" z pověření tamní vlády Roberta Fica. Zmocněnec slovenské vlády pro prověření postupu státu během epidemie nemoci covid-19 Peter Kotlár navrhl ve středu kabinetu premiéra Roberta Fica zastavit očkování mRNA vakcínami proti tomuto onemocnění. Zdůvodnil to tím, že nebyla prokázána jejich bezpečnost a že tyto látky mění lidskou DNA.

„Udělejme společně alespoň to správné gesto, že zastavíme aplikace mRNA preparáty až do dokázání účinnosti a bezpečnosti. Nejzávažnějším zjištěním je, že mRNA preparáty mění lidskou DNA,“ uvedl Kotlár s tím, že nejzávažnějším důsledkem celé vykonstruované operace s názvem pandemie covid-19 je podle něj ohrožení lidského zdraví a ověření si naivity obyvatel planety podprahově poslouchat.



Kotlárovi asistuje při vyšetřování také advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl, který se k aktuálním situaci vyjádřil na svém facebooku. 

„Zatímco kolega Kotlár na Slovensku prezentuje závěry svého vyšetřování týkající se covid managemntu na Slovensku a odhaluje monstrózní lži týkající se experimentální mRNA genové terapie nazývané našimi médii honosně “vakcína”, tak v ČR na Seznamu  běží marketingová kampaň pod titulkem “Nakažených covidem přibývá - odborníci doporučují další dávku.”

Prosím mějte na paměti, že to jsou ti samí “odborníci”, kteří vám tvrdili, že kdo se naočkuje, tak neonemocní a nenakazí nikoho jiného, že až proočkujeme 70% populace, tak covid vymizí, popřípadě to, že dvě tečky vám budou stačit na celý život.

Psali jsme:

Je svobodnou volbou každého jedince rozhodovat o svém životě a zdraví. Nicméně za sebe jasně deklaruji,  že těmto “expertům” finančně přímo či nepřímo závislým na farmaceutických společnostech, jež tyto zdraví škodlivé látky vyrábějí, nevěřím už ani pozdrav. 

Ve skutečnosti to totiž jsou pouze podomní prodejci Pfizeru a Moderny, kteří se za odborníky pouze vydávají. 

Za sebe doporučuji tyto marketingové slátaniny zcela ignorovat a raději cíleně posilovat svou vlastní imunitu. A hlavně nepodlehnout jejich mediální masáž. Není totiž většího zabijáka, než je stres a strach," okomentoval růžné přístupy ke "covid-mánii" Rajchl. 

(dan, prvnizpravy.cz, repro: čt)


Anketa

Měl by podle vás Miroslav Kalousek založit novou politickou stranu?