Macron povolil uzdu luciferismu a ponížil křesťanskou víru

politika

Co znamená Macronův pokus o ponížení křesťanského náboženství na olympijských hrách v Paříži? Co znamenala událost s jezdcem z Apokalypsy? Byla to Smrt - Nejhorší ze všech! Nyní je jasné, že ateismus byl zaveden jako nové náboženství Západu.

Macron povolil uzdu luciferismu a ponížil křesťanskou víru
Ilustračí foto
29. července 2024 - 06:30

Účelem, pro který to bylo zadáno, je vytvořit v blízké budoucnosti (nikoli ve vzdálené budoucnosti, jak mnozí chtějí věřit), světový stát, komentuje Theofrastos Andreopoulos pro server Pronews.gr.

Vytvoření globálního státu vyžaduje globální struktury a tři globální předpoklady:

Potřebuje hlavu formace světové vlády, která bude stát nad národními státy. Globální ekonomický systém, který je již „ve výrobě “ prostřednictvím systému zdanění všeho kvůli „ znečišťujícím látkám“ a individuálním, kolektivním a státním uhlíkovým „ stopám “ pod záminkou údajně antropogenní „změny klimatu“ ( změna klimatu vždy existuje z definice protože zemská osa nebyla nikdy pevná).

Také je potřeba světové náboženství. Aby toho bylo dosaženo, musí být zrušena všechna předchozí náboženství.

Stane se tak prostřednictvím propagace ateismu, a když dojde k uzavření kruhu, objeví se náboženství zaměřené na materialismus, které bude vyhovovat konzumním standardům, které byly všem lidem vnucovány po celá desetiletí.

Tímto náboženstvím je luciferismus a již existuje podobný výcvik, jaký byl k vidění při ceremonii, kde byly použity desítky luciferských symbolů a prováděny akce s luciferskou symbolikou.

To, co na zahájení olympijských her viděli občané všech zemí v přímém přenosu, bylo přinejmenším otřesné, protože všichni viděli Francii a Evropu obecně zesměšňovat svou křesťanskou identitu. Zobrazovat Poslední večeři, tedy Pána Ježíše Krista a jeho učedníky, LGBTI+ lidi a prezentovat to jako uměleckou a progresivní událost!



Pokud by se to stalo například v Kataru, kde se konalo mistrovství světa ve fotbale, kdyby představili proroka Mohameda v podobném tématu, kterého hraje LGBTI+ osoba (např. jeho odchod z Mekky do Mediny, aby unikl svým nepřátelům, nechvalně proslulá Egira, která je pro muslimy posvátná a je pro ně začátkem seznámení), kromě toho, že by režim vládnoucí zemi automaticky padl, celá planeta by „vybuchla“.

Doslova by to explodovalo, protože sebevražední atentátníci by byli aktivní ve všech zemích planety. Tady v Evropě se naopak žádné „nozdry“ neotevřely, protože evropské společnosti jako celek se za posledních 20 let odkřesťanštěly, uvádí dále server Pronews.gr.

Samozřejmě se tak dělo i na odpovědnost církví všech vyznání, které nekladly odpor a přistoupily na kompromis se státními orgány.

Nyní neexistuje žádná skutečná náboženská víra, protože kdyby existovala, obyvatelé evropských zemí by si nedovolili takový výsměch své víře.

Jediné, co zůstalo nedotčeno, jsou především křesťanské svátky Vánoce, ale také Velikonoce, nikoli však z náboženských důvodů a kvůli zdravé víře, ale z čistě ekonomických důvodů. Protože tyto oslavy se vyvinuly ve velký „veletrh“.

Naopak, v tuto chvíli mluvíme o zdravých muslimech a ne o lidech s džihádistickými vzory a predispozicemi, muslimské země jsou jediné, které si zachovaly čisté náboženské cítění a dokonce respektují náboženství ostatních.

Zdraví muslimové respektují křesťanství (koneckonců Ježíš Kristus je pro ně považován za velkého proroka), stejně jako respektují všechna ostatní náboženství.

Jsou to obyvatelé formálně křesťanských zemí, kteří již nerespektují své vlastní tradice a identitu a rádi se proměnili v lidi bez tváře.

A není to tak, že by změnili náboženství nebo doktrínu, ale že se připojili k ateismu. Ateismus pro křesťany je mnohem horší hřích než změna náboženství. Dokonce i pro starověké Řeky bylo základní podmínkou toho, aby byl člověk považován za hodného řeči, být božský, věřit a mít spojení s Božstvím, aniž by nutně musel mít nějaké omezení, jak to udělat.

Psali jsme:

Zejména ortodoxní křesťanské náboženství je velmi tolerantní k jiným náboženstvím a jiným doktrínám, přestože je považuje za heretické. Člověk se samozřejmě diví, proč je primárně napadáno křesťanství a ne ostatní náboženství.

Protože křesťanství je „jádro“ Západu a nový světový stát bude mít Západ jako „formaci“. Ostatně ti, kteří mají tyto „temné“ plány, je uskuteční později, až to mocenské vztahy dovolí.

To je také důvod, proč v tuto chvíli Západ vyhlásil Rusku válku a usiluje o jeho úplné podrobení a zničení, protože zůstalo spolu se Srbskem jedinou skutečnou „baštou“ pravoslaví.

Ve úvodním ceremoniálu byla symbolika, které jen málokdo rozuměl, ale předznamenala špatné věci, které přijdou.

Objevil se jediný jezdec na světlém koni! Citujeme následující verš z Janovy apokalypsy:

“7 A když otevřel čtvrtou pečeť, slyšel jsem hlas čtvrté živé bytosti, jak říká: Pojď.

8 A viděl jsem, a hle, bílý kůň a ten, kdo na něm seděl, se jmenoval Smrt, a Hendús ho následoval a byla mu dána moc nad čtvrtou částí země, je posedlý hladem, a v hladu, ve smrti a pod zvěří zemskou. »

Ti, kteří tuto akci organizovali, moc dobře věděli, co dělají a co chtějí ukázat. Mocenská centra připravují pro celé lidstvo něco velmi špatného a doufají, že prostřednictvím chaosu (s oblibou říkají Ordo Ab Chao) přinesou řád, jaký chtějí.

(hýbl, Pronews.gr, foto: zai)


Anketa

Získal podle vás Jozef Síkela v nové Evropské komisi pro Česko silné portfolio?

Ano 10%
transparent.gif transparent.gif
Ne 79%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 11%
transparent.gif transparent.gif