Konečná: Pro koho je tady Evropský parlament pro občany nebo pro poklonkování Zelenskému?

politika

Evropská unie se zmítá v problémech, píše na facebooku Kateřina Konečná.

Konečná: Pro koho je tady Evropský parlament pro občany nebo pro poklonkování Zelenskému?
Kateřina Konečná, europoslankyně
18. července 2024 - 02:20

Pozorujeme pokles životní úrovně, naprosto neuváženými experimenty typu Green Deal přichází EU o konkurenceschopnost, stále jsou obrovské rozdíly v kvalitě potravin, v dostupnosti zdravotní péče či výdělcích, ale Evropský parlament první, co řeší, je Ukrajina. Tak je tady pro občany členských států, nebo pro nákupy zbraní a neustálé poklonkování Zelenskému.

Rezoluci o Ukrajině nepodporuji. Jsem toho názoru - a vývoj mi dává za pravdu - že Ukrajině nepomůže více války, ke zklidnění situace nepřispějí další sankce ani kritizování toho, že se někdo snaží o to dostat obě znesvářené strany k jednacímu stolu.



„My se musíme vrátit k řešení problémů českých lidí. A to jsou úspory, konec dluhů, snížená inflace, snížené daně. Tady je všechno absolutně naruby, vláda dělá všechno špatně a vehementně v tom hodlá pokračovat. Petr Fiala je člověk, který se zcela oddal propagandě. Osud této země je mu zřejmě lhostejný. Všechno vsadil na válečnou propagandu. Všechno, co dělá, je na objednávku zvenčí. Pro mě je to vlastizrádce,"  říká Vlastimil Tlustý.

„Člověk se tak dívá na tu bídu, kam to dotáhla slavná Euroatlantická civilizace a žasne, jak daleko to ještě může zajít. V čele našich zemí poslušné loutky recitující bezobsažné fráze nebo blábolící nesmysly. Kdo mluví o míru, je agent cizí moci nebo rovnou zrádce. Oponenti jsou zastrašováni, umlčováni, kriminalizováni nebo rovnou stříleni. Podpora úchylností všeho druhu je chvályhodná diverzita, lidé jsou pod nejrůznějšími záminkami šmírováni a udáváni. TOHLE jsme fakt chtěli?" píše na facebooku Petr Markvart.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Koho byste preferovali jako nového šéfa lidovců?