Kam míří údajně demokratický svět, ptá se Hamplová

politika

Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová okomentovala atentát na amerického exprezidenta Donalda Trumpa a zhrozila se nad neuvěřitelnou agresí proválečných fanatiků.

Kam míří údajně demokratický svět, ptá se Hamplová
Jana Zwyrtek Hamplová, senátorka
16. července 2024 - 07:03

„Řekněte, že to není pravda. Pane Bože! Kam míří údajně demokratický svět? Jak kdokoli ohrožuje šílené plány a miliardové obchody proválečných fanatiků, je proti němu vyvinuta neuvěřitelná agrese slovní i faktická, až to takto končí... Fico, teď Trump, a Orbán má doufám dobrou ochranku.

A my se musíme ptát: Na které straně jsou dnes ti zločinci, když pár dnů poté, kdy začala být reálnější jednání o míru a Biden definitivně zklamal své loutkovodiče, se střílí na Trumpa? Takto neodstraňuje své nepřátele žádná demokratická politická scéna, ale mafie.



Ať si kdo myslí o Trumpovi cokoliv, je to chlap - “bez bázně a hany”. Vzepřel se i ochrance, aby poté, co na něj stříleli, zvedl vítězně pěst, a projevil normální emoce jako každý člověk, vyjma toho, že většina by se klepala strachem. Ostatně by nebylo divu. Ne tak ale Donald. 

"Fight!" Neprojevil strach ani milimetrem, čišelo z něj odhodlání a vztek. Ta fotka říká vše. Svět, kde vládnou skupiny, které nevidíme, a které ostatní lidi včetně loutek v čele států používají jako materiál pro své šílené plány, potřebuje Trumpa v čele USA. 

Psali jsme:
Západ začíná být všeobecně schizofrenní, říká Vidlák


Protože Trump je sám sebou. S plusy, minusy, ale je předvídatelný a nechce válčit. Proto z něho ti zákulisní hráči mají takovou hrůzu, proto se neštítí ani atentátu. Protože Trump znamená jejich konec. Už aby to bylo," okomentovala na svém facebooku atentát na amerického exprezidenta a nynějšího kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

(jar, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Jakou vládní funkci podle vás zastává plk. Otakar Foltýn?