Jak si pojistit vítězství v senátních volbách. Macinka sdílel

politika

Šéf Motoristů sobě Petr Macinka okomentoval událost z víkendového prvního kola senátních voleb, kdy ve volebních obálkách chybělo jméno "vládou nechtěného" kandidáta.

Jak si pojistit vítězství v senátních volbách. Macinka sdílel
Petr Macinka (Motoristé sobě)
23. září 2024 - 07:22

„Pohádka o tom, jak se dá „pojistit” vítězství v senátních volbách už v prvním kole se ziskem 53 %, když jste předseda Výboru pro zahraniční věci, obranu a bezpečnost a "umíte” být milý na ty správné složky a silové státní kapacity. Nu a protože jste zlý na zlou Čínu, daleko víc než lidé z České republiky vás zajímá situace na vzdáleném Tchajwanu, jsou pak tyto zmíněné „složky” milé i na vás.

Reprezentujete-li k tomu i mafiánské hnutí, které ovládá ministerstvo vnitra, které zase orchestruje české volby, může se vám snadno stát, že v obálkách s volebními lístky distribuovanými přímo ve volebních místnostech jaksi chybí ten se jménem vašeho nejvážnějšího protikandidáta.

V pohádkách a smyšlených příbězích obvykle bývá uvedeno, že podobnost s existujícími osobami je čistě náhodná. Platí to nepochybně i tentokrát. Tak určitě!



Fakt, že jedna dobrá sudička o tomto podvodu sepsala zápis, jehož převzetí podpisem stvrdil předseda volební komise na ZŠ profesora Švejcara na ulici Mráčkova 3090/2 v pražských Modřanech, samozřejmě nic neznamená, protože "vládneme, nerušit!" 

Ještě jednou tedy blahopřejeme hnutí Dozimetr k tomu, jak nesmírně efektivně dokázalo podržet svého vládního kandidáta, a těšíme se na sněmovní volby příští rok, které se patrně odehrají na pozadí brutálního podvodu s názvem korespondenční volby.

(z facebooku Petra Macinky)

Panu Rakušanovi ale doporučujeme to příliš nepřehánět, aby se pro samou horlivost náhodou nestalo, že náš nejlepší premiér a světový lídr Petr Fiala se svojí pětikoaliční družinou získá v těchto volbách 103 % - jako prý svého času uměli napočítat jen Josifu Visarionoviči Stalinovi v Sovětském svazu…

Psali jsme:

P.S.: Omluvte sníženou kvalitu snímku. Dáma, která jej pořídila, není profesionální fotografka, ale normální občanka, která možná - slovy Markéty Pekarové - ´nemá na iPhone´," napsal k průběhu voleb na svém facebooku předseda Motoristů sobě Petr Macinka. 

(jar, prvnizpravy.cz, repro: czechcrunch)


Anketa

Jste spokojeni s výsledky krajských voleb?

Ano 74%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 12%
transparent.gif transparent.gif