Dystopický konec olympijských her. Francouzi provokují dál

politika

Francouzům skandál zjevně nevadí a chtějí provokovat dál. Organizátoři plánují dystopický konec olympijských her na závěrečném ceremoniálu.

Dystopický konec olympijských her. Francouzi provokují dál
Ilustračí foto
30. července 2024 - 07:03

Coubertinovi prasknou kosti a naši dávní předkové, kteří odkázali olympijské hry lidstvu, budou jistě litovat, když budou „sledovat“ olympijské hry v roce 2024. Navzdory mezinárodnímu pokřiku, protože se zahajovacím ceremoniálem byli spokojeni pouze příznivci woke programu, se Francouzi chystají vyzvat i závěrečný ceremoniál, komentuje server ProNews.gr.

Podle L'Équipe nás na závěrečném ceremoniálu, který se bude konat 11. srpna a který se bude více než jistě konat na Stade de France a ne venku, Francouzi nás přenesou do světa bez olympiády! Podle stejných informací začaly zkoušky zhruba před týdnem ve speciálně navrženém prostoru hodinu vzdáleném od Paříže, přičemž pořadatelé nainstalovali pódium podobné velikosti jako na Stade de France, se zkouškami venku tak, aby podmínky pro tanečníky, akrobaty a hudebníky byly stejné jako v den závěrečného ceremoniálu.

To vše je dobré, ale scénář závěrečného ceremoniálu nejenže nezanechává jako obvykle náznak optimismu, ale předpovídá dystopickou budoucnost lidstva bez olympiády! Diváci na francouzském stadionu, kteří si zaplatí vstupenku od 45 eur do 1600 eur, ale také miliony televizních diváků se „ponoří“ do světa pesimismu, destrukce a rozbitých ruin bez existence olympijských her.



Ředitel ceremoniálu Thomas Jolly, který připravil představení s mnoha akrobaciemi, kterých se zúčastní 100 herců, francouzským novinám poznamenává: „Chtěl jsem oslavit historickou událost zvláštní citlivosti, kterou jsou hry. V podstatě zmizely ve starověku, než byly znovu postaveny. Představovali jsme si představení, ve kterém by se hry opět prohrály.“

Všichni účinkující budou oblečení v černém a jak už The Artists prozradili, zvednou tři kruhové stavby, po kterých vylezou.

Podle scénáře jevištní show budou pozůstatky zahajovacího ceremoniálu a pařížských her „odhaleny“ v katastrofické budoucnosti o tisíce let později.

Psali jsme:

Závěrečný ceremoniál bude trvat mnohem kratší dobu než zahajovací ceremoniál, protože bude trvat přibližně 40 minut a ponese název „Rekord“.

Existuje však širší úvaha o poselstvích, která chtějí vnutit organizátoři olympijských her v Paříži, kteří mají jasnou touhu vést nás podivnými cestami a vést naše děti do katastrofické virtuální reality.

(hýbl, ProNews.gr, foto: zai)


Anketa

Získal podle vás Jozef Síkela v nové Evropské komisi pro Česko silné portfolio?

Ano 12%
transparent.gif transparent.gif
Ne 76%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 12%
transparent.gif transparent.gif