"Dívčí válka"! Stehlíková to pěkně schytala od Turkové

politika

Poté, co v parlamentních volbách v Rakousku zvítězila strana Svobodných, "ožila" Džamila Stehlíková a začala hysterčit. Jejího výlevu na sociálních sítích si všimla ekonomická expertka strany PRO Ivana Turková a poslala Džamile ostrý vzkaz. 

"Dívčí válka"! Stehlíková to pěkně schytala od Turkové
Ivana Turková (PRO)
3. října 2024 - 07:22

„Rakousko se postaralo o první celostátní vítězství ultrapravice od druhé světové s programem svržení liberální demokracie. Führer Svobodných Kickl se touží stát ‚svobodným lidovým kancléřem‘. ‚Lidovým kancléřem‘ byl Hitler. Rakušanům to nevadí. Babiš se připravuje,“ nechala se na sociální síti X slyšet politická "analytička" a předsedkyně Liberálně ekologické strany Džamila Stehlíková.



To ale nevydržela zastupitelka Ústeckého kraje a ekonomická expertka strany PRO Ivana Turková a Džamile Stehlíkové doporučila, aby urychleně vyhledala odbornou pomoc. 

„Džamila opět v ordinaci, ale tentokrát coby pacient. Jinak to nelze vysvětlit!

Ano, v Rakousku od poválečného období byly po dlouhá léta ve vedení pouze dvě dominantní strany, ve velké koalici a střídala se pouze osoba kancléře. 

Pravicová ÖVP (Rakouská lidová strana), která je v našich poměrech blízká bývalé ODS za vlády Klause a na druhé straně SPÖ (Socialistická strana Rakouska), která se pro změnu podobá bývalé ČSSD za vlády Miloše Zemana. Teprve od roku 2019 ještě se Zelenými.



V posledních více než 20 letech s vývojem v Evropě se na scéně objevila FPÖ (Svobodná strana Rakouska), která zaujímá národně konzervativní postoje jako strana PRO nebo SPD, případně Svobodní a tak se i podobá německé AfD. A to se samozřejmě lepševikům nelíbí!

Všichni, kdo nesouhlasí s masivní migrací, islamizací Evropy, růstem nezvladatelné kriminality jsou považování za ultrapravici!?

Psali jsme:

Všichni, kteří chtějí ochránit své občany před islámským extremismem jsou považováni za extremisty a radikály!? To jako vážně!?

Nemáte to v těch hlavách trošku obráceně? Vyhledejte už konečně odbornou pomoc!" vzkázala Stehlíkové ekonomická expertka strany PRO Ivana Turková. 

(nov, prvnizpravy.cz, repro: x)


Anketa

Měl by podle vás Miroslav Kalousek založit novou politickou stranu?